TechSoup melengkapkan pembuat-perubahan dengan penyelesaian dan kemahiran teknologi transformatif yang mereka perlukan untuk meningkatkan kehidupan di peringkat global dan tempatan. Sama ada anda mempunyai sumber untuk diberikan atau penyelesaian yang perlu anda dapatkan, TechSoup memudahkan pertukaran ini. Rakan kongsi yang dipercayai selama hampir tiga dekad, TechSoup menyediakan kedua-dua platform digital dan pengalaman bersemuka yang membolehkan orang ramai bekerjasama ke arah dunia yang lebih saksama.

Sokongan untuk TechSoup di negara ini disediakan oleh TechSoup Asia-Pacific, sebuah usaha sama antara TechSoup dan Yayasan Salam, ahli Rangkaian Global TechSoup.

Semua rakan kongsi Rangkaian Global TechSoup mengetuai organisasi masyarakat sivil dan mengurus pelbagai program pembinaan kapasiti di negara mereka. Selain itu, mereka menyesuaikan program TechSoup dengan keperluan masyarakat sivil tempatan dan menyumbang kembali kepada kepakaran Rangkaian Global. Secara bersama, mereka telah mencapai sejumlah 690,000 organisasi dengan alatan yang mereka perlukan untuk memperbaiki kehidupan dan telah menyampaikan lebih AS$5 bilion dalam alatan teknologi dan perkhidmatan dermawan.

Temui kami di Facebook atau ikuti kami di Twitter.