Meminta sumbangan perisian dari Microsoft, SAP, Symantec, Adobe dan SAP bermula dengan mendaftarkan organisasi anda.

Oleh itu, jika organisasi anda berpusat di Filipina, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam atau Indonesia, adalah lebih baik mendaftar sekarang supaya anda mendapat akses kepada sumbangan perisian ini secepat mungkin!

Bimbang tentang proses tersebut? Jangan! Pendaftaran adalah semudah 1, 2 dan 3!

 

1. Daftar Organisasi Anda

Mulakan dengan membuat akaun dan berikan butiran mengenai organisasi anda. Sudah menjadi ahli? Pastikan anda memberikan butiran mengenai organisasi anda supaya kami dapat mengesahkan kelayakan organisasi anda untuk sumbangan perisian.

Ingin tahu jika anda layak? Lawati pautan ini untuk melihat apakah organisasi anda memenuhi syarat untuk program ini: Semak Kelayakan Anda

 

 2. Kelayakan Organisasi Anda

Seterusnya, masa untuk menghantar dokumen sokongan anda yang akan membantu kami mengesahkan status bukan berasakan keuntungan anda. Jangan risau, anda akan segera menerima e-mel mengenai perkara ini. Tetapi, untuk rujukan anda, anda juga boleh melawat pautan ini untuk menyemak dokumen yang diperlukan: Dokumen yang diperlukan setiap Negara

Anda boleh menghantarnya sama ada ke customerservice@techsoup.asia atau ejen tempatan anda yang ditetapkan untuk semakan. Mereka akan memaklumkan anda tentang kelayakan anda secepat mungkin.

 

 3. Membuat Permohonan Sumbangan

Sudah layak? Kembali ke www.techsoup.asia, log masuk ke akaun anda dan ikuti tiga langkah mudah ini untuk memohon sumbangan  anda:

  1. Cari produk yang ingin dipesan
  2. Nyatakan bilangan lesen produk tertentu yang ingin anda minta kemudian tambahkannya ke keranjang belanja anda
  3. Sebaik sahaja anda gembira dengan pilihan anda, klik sahaja Check Out dan ikuti arahan untuk melengkapkan proses ini

 

Anda akan mengetahui pesanan anda dalam sistem kami apabila anda mencapai halaman di mana ia memberikan Nombor Pengesahan Pesanan anda. Juga, satu salinan invois akan dihantar ke alamat e-mel berdaftar organisasi anda.

Yuran pentadbiran boleh diselesaikan dalam pelbagai cara. Lihat pautan ini untuk mendapatkan arahan mengenai kaedah yang boleh diterima dan panduan langkah demi langkah yang sepadan: Bagaimana saya membayar?

 

Ada soalan lain tentang permohonan sumbangan?

Untuk isu-isu lain yang berkaitan dengan permohonan sumbangan seperti had sumbangan, isu-isu saham dan lain-lain, sila lihat pautan ini untuk semua isu biasa yang berkaitan dengan permohonan sumbangan: Pelbagai Isu pada Pesanan dan Penghantaran